Thuis

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Fabrieksreis

Wij hebben de steekproeven zorgvuldig bestudeerd. De (werkelijk lichte) oppervlakten en het materiaal zijn verbazend en de algemene kwaliteit is goed.

—— David

Ongeacht Duitse onzorgvuldig, zou ik mijn groot compliment aan u en het gehele team in Shinesolar willen persoonlijk uitdrukken. Ik heb diepe eerbied F

—— Roman Teufel

dank voor de groeten betreffende de vakantie. Wij zijn terug van Griekenland en wij zijn nog gelukkig over de grote zonnepanelen van u.

—— Alice

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Glans Solar Ltd. Co. Ltd is een professionele Zonnepaneelfabrikant in China Shenzhen, hebben wij 5 Productielijn en 4 Automatische Lassenlijnen, 8 Handlassenlijnen en 4 Automatische het Lamineren Machines. Het kan hoogtepunt met het grootste deel van het gevraagde zonnepaneel tevredenstellen.

   

  Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

  Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

  Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

   

   

 • OEM / ODM

  Aanbiedingsoem of ODM de server onze volledige productie zich uitstrekt kan divers van de vraag ontmoeten en u helpen om de markt te onderzoeken en te bezetten.

 • R & D

  Aanbiedings professionele suggestie van Onze R&D-teams houden wij elke producten en de suggestie is kostuum voor gevraagde uw.

Contactgegevens
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackie Lin

Tel.: 18824277535

Fax: 86--755-29451625

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)