Thuis

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Wij hebben de steekproeven zorgvuldig bestudeerd. De (werkelijk lichte) oppervlakten en het materiaal zijn verbazend en de algemene kwaliteit is goed.

—— David

Ongeacht Duitse onzorgvuldig, zou ik mijn groot compliment aan u en het gehele team in Shinesolar willen persoonlijk uitdrukken. Ik heb diepe eerbied F

—— Roman Teufel

dank voor de groeten betreffende de vakantie. Wij zijn terug van Griekenland en wij zijn nog gelukkig over de grote zonnepanelen van u.

—— Alice

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.
Fabriek Receptie workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Glans
Aantal werknemers : 200~250
Jaarlijkse omzet : 8000000-150000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%
Certificate: CE, TUV, ISO, TUV CERTIFICATION

Shenzhen glanst Zonneco., werd Ltd opgericht in 2010, dat één van de weinig PV fabrikanten met een geïntegreerde industriële ketting in Shenzhen is. Het is hoofdzakelijk bezig geweest met de vervaardiging van hoogst efficiënte PV glaszonnepanelen en flexibele zonnepanelen. En hebben wij onderhand meer dan 100 werknemers, specialiseren ons in productie Poly-crystalline en Mono-crystalline zonnemodules van 5W aan het flexibele Zonnepandl Vouwbare Zonnepaneel van 350W en draagbare zonnemachtsproducten met sterke R&D-capaciteit om nieuwe zonnetoepassingsproducten te ontwikkelen.

 

Als populairste en betrouwbare leverancier aan buitenlandse kopers, in 2017, heeft het online de uitvoerbedrag van Alibaba over US$3,500,000, en zal aan over US$8,000,000 in 2018 stijgen. De kredietlimiet in Alibaba zal aan US$400,000 spoedig bereiken. Nadat bovengenoemd, Zonne zal worden de klant van Alibaba KA3.0, en zal geschat worden als „de Industriester“ in Alibaba Shenzhen glanst.

 

Wij introduceerden de nieuwste productielijn, het testen machine, lasersnijmachine, niet-Pb solderende lijn, module het testen machine, die machine etc. lamineren. Wij gebruiken hoogste-kwaliteitszonnecellen en EVA, TPT, versterkt glas, verbindingssilicium enz. Ons ervaren personeelswerk samen goed aan verzekeringskwaliteit onder efficiënt ISO-systeem. Wij hebben IEC61215, IEC61730-certificaat, Ce, om onze kwaliteit te verzekeren. Onze Producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Afrika en andere Aziatische landen met veiligheidscertificaat.


Wij houden omhoog met de zonneupdate van de de industrietechnologie in China. Wij hebben opstellings strategische verhouding met zonnecelfabrikanten in China. Wij bieden onze beste dienst over de hele wereld aan klanten aan.


Wij voeren ondernemingscultuur van „integriteit, innovatie uit, universiteiten, die“, de geest van „één aarde, één huis, zonneverandering de weg bereiden de toekomst“ onze permanente achtervolging is, maken onze praktische houding en verantwoordingsplicht onze team werken efficiënter en concurrerender.

Contactgegevens
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackie Lin

Tel.: 18824277535

Fax: 86--755-29451625

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)