Thuis

Shenzhen Shine Solar Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Wij hebben de steekproeven zorgvuldig bestudeerd. De (werkelijk lichte) oppervlakten en het materiaal zijn verbazend en de algemene kwaliteit is goed.

—— David

Ongeacht Duitse onzorgvuldig, zou ik mijn groot compliment aan u en het gehele team in Shinesolar willen persoonlijk uitdrukken. Ik heb diepe eerbied F

—— Roman Teufel

dank voor de groeten betreffende de vakantie. Wij zijn terug van Griekenland en wij zijn nog gelukkig over de grote zonnepanelen van u.

—— Alice

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

KWALITEITScontral PROCES

 

LAMINERING

 

In lamineringsstappen, zijn de volgende lagen samen geplakt door het vacuüm:

 

Achter blad-Eva-Zonne cel-Eva-Glas, namelijk door het cross-linking die bij procestemperatuur van approx.145℃ plaatsvindt en gewoonlijk 16 minuten duurt. In de stap, cross-linked de lange-keten polymeren door additieven toe te voegen. Wat hier belangrijk is is de graad van het bereikte cross-linking. Elke die partij aan productie wordt geleverd wordt gecontroleerd chemisch door ons wanneer het het laboratorium bereikt, om te zien of de bereikte graad van het cross-linking minstens 80% is.

 

Suntellie controleert de parameters van het lamineringsprocédé voor elke die laminering volgens de gegevens van de fabrikant voor EVA in werking wordt gesteld (afkorting voor ethyleen vinylacetaat; een transparante plastic laag), aangezien de parameters van fabrikant tot fabrikant verschillen. Wat voor ons beslissend is is een test, die controleert het cross-linking van eva.EVA de zonnecellen van buiten tegen corrosieve invloeden beschermt. De zonnecel is bij wijze van spreken „ingekapseld“ en zo beschermd tegen watertoegang.

 

ZONNE EN MODULE DIE ONTWERPEN SCHOONMAKEN

 

Door de stap is het aluminiumkader geïnstalleerd aan de gelamineerde module om de intensiteit van de modulecomponenten te verhogen en het verzegelt verder van de cellen om de modulelevensduur uit te breiden.

 

Het siliciumgel wordt gevuld tussen het kader en het glas. Geen hiaat voor lucht die in de module komen.

 

DE ZONNE INFRARODE TEST VAN MODULEgr

 

Electrostrictive de opsporingsmethode die van het licht die (Electroluminescence.EL) uitzenden wordt, een electroluminescent lichtgevend principe voor kristallijne siliciumzonnecellen en componenten van de near-infrared weergavetest gebruiken onmiddellijk ontdekt door de zonnecellen van de de testgrafiek van Gr en de componenten kunnen bestaan tekorten, is een efficiënte opsporing van de cel, de methode van assemblage. De test van Gr speelt een meer en meer belangrijke rol in zonnemoduleanalyse en kwaliteitsbeheersing.

 

DE ZONNEtest VAN DE MODULEflits

 

Het doel van de test is de outputmacht van de module te kalibreren, en zijn outputkenmerken te testen om de kwaliteit te bepalen en het product te sorteren. Het meten wordt uitgevoerd strikt volgens STC (standaardbeproevingsomstandigheden)

 

 

Hoeveelheid en Warramty:

 

1. Niet minder dan 97%-outputmacht in het eerste jaar.
2. Neen meer dan 0,7% jaarlijkse declinatie sinds het tweede jaar.
. 25-jaar 3 Garantie bij 80,2% machtsoutput.
4. Verbeterd ontwerp voor gemakkelijke installatie en betrouwbaarheid op lange termijn.

5. De strenge kwaliteitscontrole voldoet aan de hoogste internationale normen.
6. Het hoog-overdraagbaarheids laag-ijzer maakte glas, sterk aluminiumkader aan.
7. Het gebruiken van uv-Bestand silicium.
8. IS09001/14001/CE/TUV/UL
9. Het testen van Gr.

Contactgegevens
Shenzhen Shine Solar Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jackie Lin

Tel.: 18824277535

Fax: 86--755-29451625

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)